Uterum

Inglasning av Uterum

Behöver du hjälp med inglasning av ett uterum? Vi hjälper dig med inglasning av vad som är från ett enkelt vindskydd till ett varmt isolerat uterum. Vi samarbetar med de ledande tillverkarna i Europa och kan skräddarsy en kostnadseffektiv lösning för just ditt behov. Dina idéer och önskemål styr vårt arbete. Vi kan även erbjuda profillösa inglasningar där du har 100% utsikt. Så när det är dags för någon form av inglasningsarbete – kontakta AA Glas först.

AA-Glas har expertisen för att förvandla en oanvänd uteplats eller en enkel altan till ett vackert uterum. Njut av att uppleva de skiftande årstiderna samtidigt som ett inglasat uterum ger skydd mot vind, regn, UV-strålar, insekter och myggor, med mera. Bokstavligen inget uterumsprojekt är för komplicerat för oss, förvandla din uteplats helt enligt dina önskemål.

Inglasat Uterum

Föreställ dig att förvandla din befintliga uteplats till ett bekvämt inglasat uterum som ni kan använda året runt som exempelvis hemmakontor, träningsrum, bubbelpool, festplats, eller det perfekta stället att bara koppla av på. Skapa en semestermiljö i ditt eget hem eller en festplats som kommer att vara avundsvärd i ditt närområde.

Bokstavligen ingenting annat inom samma prisklass kan förvandla ett hem så mycket som ett inglasat uterum kan göra. Mer utrymme för din familj på samma gång som att Solljus och natur upplevs inifrån på ett nästan magiskt sätt. Ett uterum har potentialen att bli den ljusa och vänliga platsen för sammankomster, spelkvällar, fester, och mycket mera.

Våra inglasade uterum kan anpassas för att passa just er livsstil och kommer även att förbättra er fastighets utseende och värde. Har du några frågor gällande inglasning av uterum så är du varmt välkommen att kontakta oss.

AA-Glas Täby: 08-756 45 20
AA-Glas Sollentuna: 08-754 08 80
UV-Glas Upplands Väsby: 08-590 880 60