Inspiration

Inredningsglas

Vi tillverkar de flesta typer av inredningsglas – endast fantasi sätter gränser för vad vi kan utföra! Vi tillverkar glasvägg, duschvägg, stänkskydd i köket, bordskivor och mycket mer! Har du en idé som involverar glas till inredningen av ditt hem eller din arbetsplats – kontakta oss! Vi är experter på inredningsglas!

AA-Glas är ett Glasmästeri som är verksamma över hela Stockholm med kontor i Täby, Sollentuna och Upplands Väsby. Vi har många års erfarenhet och har utfört glasarbeten i form av inredningsglas till mängder av privatpersoner och företag runt om i hela Stor-Stockholm.

Vi är mycket engagerade i våra kunder och arbetar med ägare, entreprenörer och arkitekter från början av projektet till den slutgiltiga besiktningen. Med våra servicegarantier kan våra kunder vara säkra på att deras garantibehov uppfylls.

Med AA-Glas har du oavsett projektets storlek eller komplexitet möjligheten att dekorera ditt hem eller företag med ett inredningsglas som uppfyller dina högsta förväntningar.

Våra medarbetare är kunniga inom alla områden inom inredningsglas, hantverk och design; och de är mycket angelägna om att ge dig all expertinformation och vägledning som behövs för att uppnå dina projektmål. Har du några frågor om inredningsglas, varmt välkommen att höra av dig till oss.

Ring oss för ett kostnadsfritt offertförslag redan idag!

AA-Glas Täby: 08-756 45 20
AA-Glas Sollentuna: 08-754 08 80
UV-Glas Upplands Väsby: 08-590 880 60