Inramningar

Inramningar

Snygga tavlor och bilder kan göra ett helt hem. Har inramningen till din favorittavla börjat se risig ut? Eller har du kanske lite ny konst som ska upp på väggarna eller en bild som du behöver en specialanpassad ram till? Din tavla kan få ett helt nytt uttryck med en ram och passepartout som passar din stil i hemmet. Kontakta oss på AA Glas så får du hjälp med en snygg inramning.

Våra inramningar leder till en utmärkt återgivning av kontraster och färger. En glasinramning är även ett smart, enkelt och prisvärt tillvägagångssätt för att snygga till det totala utseendet på en redan befintlig inredning. Olika användningsområden för en glasinramning kan exempelvis vara att inrama tavlor, fotografier, affischer, annonser, kartor, dokument och priser, med mera.

Allt som vi gör på AA-Glas är preciserat in i minsta detalj för att det ska passa perfekt och uppfylla dina önskemål. Oavsett projektets omfattning, och oavsett vilken slags inramning som du önskar så kommer vi att arbeta nära dig för att leverera din vision i sin helhet.

Varmt välkommen att kontakta oss:

AA-Glas Täby: 08-756 45 20
UV-Glas Upplands Väsby: 08-590 880 60