Bilglas Täby

AA-Glas är en av de ledande Glasmästerierna inom bilglas i Täby och vi har byggt upp vårt varumärke genom hårt arbete och högkvalitativt utförande och service. Vi kommer att se till att ditt fordon är säkert att köra oavsett om du bara behöver en mindre bilglasreparation eller ett mer komplett bilglasbyte.

För kunder i Täby och övriga delar av Stor-Stockholm kan AA-Glas hjälpa till med alla typer av bilglas, såsom byte av vindruta eller reparationer av stenskott, med mera. Oavsett om vindrutan har spruckit eller om du exempelvis behöver laga ett stenskott så erbjuder vi högkvalitativa reparationer och bilglasbyten.

Viktigt att tänka på är att en sprucken eller skadad vindruta kan vara farligt för både dig och dina medpassagerare. Våra specialister inom bilglas i Täby har lång erfarenhet av att reparera och byta ut vindrutor och annat bilglas så oavsett vad du behöver hjälp med så kommer de att lösa det.

Vårt mål har alltid varit att säkerställa varje kunds fullständiga tillfredsställelse, samtidigt som vi erbjuder experttjänster och service till mycket förmånliga priser. Vi gör allt inom bilglas, såsom reparationer och byten av vindrutor, bakrutor och sidoglasfönster, med mera. Våra glasmästare är kundorienterade proffs som är 100 % dedikerade för uppgiften som de utmanas för.

Faktum är att vår kundstock växer stadigt då fler och fler personer i Täby och de omgivande områdena har upptäckt skillnaden och väljer oss som deras bilglasverkstad. Kom in till oss redan idag eller ring vår personal om du har några frågor på 08-756 45 20 eller för att boka in en tid.

AA-Glas
Djursholmsvägen 62
183 52 Täby
08-756 45 20
info@aaglas.se